Friday, December 31, 2010

LAMPIN DARIPADA T-SHIRT

I told you before that this kinda project can be done:







Fabrik hijau dan merah adalah daripada dua helai t-shirt pregnancy yang tidak diambil gambar awalnya. Lupa. Produk akhir tu adalah 1 lampin fitted, 2 pantyliners merah, 2 regular flow pad yang ditampal hiasan sulaman daripada dua training pants (gambar pertama). Not bad eh? Hahaha..

10 comments:

ila-ali said...

wa...so talented and creative too. Hope more success in 2011

Hana Faza-same person said...

wah,kreatifnya?

isk,jeles tol tgok akak pandai jahit mcm2..

nak belajar, tp ntah bila..huhu..
salam tahun baru kak!

Liyana said...

kreatif la Lynn.

nanti ku nak jadi pemborong.. skrg belum mampu kak

Lynn Nasir said...

ila,

thanks babe :D insyaallah..more to come, and i'll pray for your success too :)))

Lynn Nasir said...

hana,

akak pulak jeles tgk hana 'mengerjakan' ayam :p kita ada kejayaan masing2..focus on that dear! ^^

Lynn Nasir said...

liyana,

boleh aja dong :D thanks for ur kind word and support. ni bukan kali pertama liyana kata nk borong my products taw :D

nai said...

lynn,
memang menarik!! ..bestlah. mewah tu snap button.

QiQi's Mama Shoppe said...

pn lyn, nak tau harga CD boleh ke?

yuzlin said...

Lynn, byk2 entry yg ni my feveret.. actually i'm truly inspired by this project, i do my own Reduce Reuse Recycle program. now i'm scouting around the house looking for items to b transform into CD.. heheh.. dah siap dah tp im not into bloging laa.. xde mase.. hehehe( alasan...) well. ill upload later on FB.. wait ya...

Lynn Nasir said...

ya Allah..dah lama baru perasan ada komen :p

kak nai: thanks :) snap buttons beli kat Tiny Tapir


Qiqi: dah selamat menempah kan..hehe ^^


yuzlin: thanks :) kita ni mmg kena start "the 3 Rs" programme kan? nazak dah bumi ni..i'm glad i can inspired atleast one friend :)