Tuesday, November 9, 2010

PENGHANTARAN PERCUMA



Sempena raya haji yang bakal menjelang, sukacita dimaklumkan bahawa kami di Ummi Pad ingin mengadakan promosi jualan. Ya, penghantaran percuma bagi setiap pembelian pad. Syarat-syaratnya sila rujuk di SINI.

Jadi, marilah semua rakan-rakan rebut peluang ini untuk membeli pad kain jahitan tangan diriku ini. Kepada return customer, ada hadiah misteri menanti ^^


p/s: Update tempahan dan hadiah giveaway yang tergendala (suami outstation seminggu, mesin rosak, cuti Diwali) penghantarannya: Sepanjang minggu lepas aku bertungkus-lumus menyiapkan jahitan yang super banyak dan pelbagai (menyamai menjahit 20 pasang baju kurung tau!). Tadi semua pad dihantar ke kawan baik di kedai jahit tepi, insyaallah esok siap finishing. Lusa aku akan poskan semua pad dan lampin. Maaf di atas kelewatan. Terima kasih..


6 comments:

Mama Sohayl said...

Kak Lynn, yg Zareen cakap dulu tu, tangguh dulu ye...Ni ada jumpa 3 lai babyland yg getah kat peha dia dah tak grip lagi..Bleh dibetulkan kah? Kalau bleh nnti nk bagi skali. Tapi, tangguh dulu tau. Bukan cakap je, tapi tak bagi. Tangguh ke ujung bulan. Tq

Lynn Nasir said...

Zareen,

its okay, take your time :)
yes, getah tu boleh digantikan. insyaallah..akak dah pernah buat dulu.

a kl citizen said...

wah... makin sibuk lynn ya... suka membacanya

Yati said...

Wah, bertungkus lumus menjahit. :)

Lynn Nasir said...

cikgu normah,

alhamdulillah..bz yg bagus :D
terima kasih..

Lynn Nasir said...

Yati,

wahhhh...hehe! sama la kita kan? :D