Monday, November 15, 2010

LAMPIN LAGI!

Antara projek jahitan lampin selepas raya haji:


Pertama:




Kedua:





Ketiga:




7 comments:

MarDiah said...

ku nak order yang macam nie berapa satu set? medium size ok kot.. sbb anakku pakai Lunatot dari newborn sampai laa nie tak pernah adjust size... haha...

oren said...

cantik..

details about soaker?

1 size ka?

Lynn Nasir said...

Mardiah,

yg tiga gambar pertama tu belum ku beli lg patternnya. setakat nk imitate boleh kot. tak jamin sejibik mcm dlm gambo pemilik pattern tu (gambo 3 serangkai tu la).

yg set kat bawah tu nama patternnya QSFW. size medium ada, boleh dibikin. email me for pricing and details.

solehah_insyaallah@yahoo.com.my

Lynn Nasir said...

kak oren,

lawa kan? simple je. soaker ialah part yg kita lipat ke tgh tu. nope, bukan onesize. ia true fit sizes :)

jejaka anggun said...

lampin utk org dewasa ada x?

Anic said...

Hi Lynn,

They are nice..

Your serger & snap press must be serving you very well...

I was only paying attention to pad designs.. . now i know, there are many designs as well for lampin...

Warmest regards,
Anic

nikhazifah said...

cantiknya cd ni kak...mcm nak tambah oder pulaks..hehe..