Monday, October 18, 2010

TEMPAHAN COBAAN DARI ZURINA

Terima kasih daun keladi ye Zurina :)


Zurina menempah satu pantyliner (wing) dan satu cloth diaper RRP. RRP yang aku jahit khas untuknya. Yang ada dalam stok rupanya dah habis (nak kena edit la entri yang aku jual RRP tu). RRP kali ini mempunyai corak yang sama tetapi warna yang berbeza. Untuk makluman semua, CD RRP ni dia reversible. Bolehlah anak Zurina pakai hari ni biru dan esok pula merah, hehe! Sebab tu takde closure yang fix on it. Pakai diaper pin ye kawan-kawan. Mudah nak custom fit dengan pinggang anak. Kalau pandai pakai snappi, boleh juga. Kot la takut nak pakai pin..





2 comments:

alinac lover said...

saya bru je mula pakai pad kain akak..hehe..oke kak..besh!

Lynn Nasir said...

yong,

laa..yeke? lambatnya..takut ek? hehe! tak sangka kan best pakai pad kain? :)))