Wednesday, October 6, 2010

APA KATA DAKU PULAK YANG BUAT?

Ingatkan bulan Ogos lepas nak buat tapi kan kita semua busy mengadap puasa. Maka, rasa macam tak mahu pegang komitmen sangat. Hehe..macam hape je ayat..September pulak raya. Lagi la tak mahu pegang komitmen ^^

Kenapa? Sebab blog PDHM ini dirasmikan pada  31 Ogos 2009 yang lalu atas niat saja suka-suka. Kalau perasan, blog ini tiada hala tuju sangat. Takde tema tertentu. Semua entri berdasarkan perkara-perkara yang menarik minat secara spontan. Mungkin ada juga la memaparkan hobi puan punya secara berkala. Bukan juga kerana nak dapatkan pendapat melalui iklan. Tengok le tepi tu, RM2 aje..hahaha!

Tak semena-mena boleh pula menjana pendapatan dengan skil jahitan level 3. Pendapatan yang hanya muncul di kala bulan mengambang gitu. Tapi aku bukanlah sedara ngan Jacob New Moon tu. Diharap, kengkawan blogger semua dapat la menyokong diriku ini ye. Bukan paksa beli pun pad tu, tapi doakanlah ye? Kalau nak beli pun okay juga. Huihuihui..!





Apa benda yang aku nak buat itu ialah GIVEAWAY. Tentunya hadiah yang bakal dimenangi ialah cloth menstrual pad DAN cloth diaper fitted jahitanku. Apa pendapat kengkawan semua? Patut ke satu giveaway dibuat di mana lebih daripada satu pemenang dipilih dan hadiahnya dianggarkan bernilai RM300? (^o^)//~wooo...

Ni entri tanya pendapat dulu. Entri giveaway bakal menyusul. Sekian.


8 comments:

alinac lover said...

waa..nk buat gift away ke..

Mama Sohayl said...

Ai sokong kak!seratus feratus!!Ngee...

kakyong said...

rm300 nilai hadiah.. mau berebut2 nak join nanti... percayalah...

diLa said...

haku sokong lynn....kompem join punyer muahahhaha!!

mila.ibunajihah said...

wahhh...isn't this your 1st giveaway?..cayalah babe! I support u!

mazlyna said...

waaaa...best nyer...konpem mau join....;)

Sari said...

giveaway?buat jer lynn. msti beratur pjg punya tgok adiah yg 3 rat tu..anyway mmg xtgk jemputan open pintu lynn 2 okt tu, klau x sesudah subuh mucul..heheh

Kaklong Nuzula said...

Buat la lynn.. Dialu2kan..