Tuesday, June 29, 2010

DIAPER STACKER

Di mana nak simpan lampin kain? Diaper stacker! Apa itu diaper stacker? 

Bila di-google, inilah maknanya diaper stacker:

Definitions of diaper stacker on the Web:
A decorative item used to store diapers – either cloth or disposable. Diaper stackers usually hang near or on the changing or dressing table for convenience and will make diaper changing easier. Diaper stackers should not hang on the crib.
www.babybedding.com/blog/glossary-of-baby-bedding-and-nursery-decor-terms/
 Macam mana rupanya? Ni antara yang menarik di mata aku la:







Semua gambar adalah hasil Google-ing ^^

Oleh kerana amat minat dengan accessory baby nan satu ni, maka aku menggagahkan diri mencari free pattern dan menjahitnya weekend lepas. Hasil jahitan akan di-show off (hohoh!) di entry seterusnya :D
 


8 comments:

rimbun said...

ops.. rasanya salah eja td... stacker ler.. bukan stalker kuweng kuweng

rimbun said...

lyn.. try ler jdkan pad stalker plak.. gantung dlm wardrobe cantik jugak kan... and should be smaller that diaper stalker lerr

Lynn Nasir said...

sis rimbun,

mmg dah plan nk try. kalu buat pad stacker nnti kena buat yg mcm first picture tu. dia terbuka sket kan, senang nk grab :DDD

p/s: apa kes "stalker" tu..hehhe!!

a kl citizen said...

kalau pad stacker... nak beli gak lynn, kalau yang kalis air best gak, boleh gantung kat toilet

Lynn Nasir said...

cikgu normah,

insyaallah..akan diusahakan. mana tau ramai yg b'kenan. boleh reramai pakai pad stacker :)

rimbun said...

bole gantung kat toilet tuh is a good idea tuh kikiki... saya ni nak buat projek buat cloth pad sendiri(untuk sendiri pakai jer).. tak jugak jadi2 niii.. now come to idea of cp stacker plak... mcm2...

Lynn Nasir said...

sis rimbun tak payah la buat pad tu, beli je ngan aii..hehhe! harga kasi baek punya :D

dlm pala otak ni mmg mcm2 idea nk jahit..tgk le kat sidebar tu..byk kan? heheh!

rimbun said...

hahaha.. baik punya promot... dah beli PUL fabric, microfleece n flanel aritu.. dok tersorok kat bawah katil lg tuh..