Tuesday, May 11, 2010

HARGA UMMI'S HOMEMADE PAD




Pening-pening lalat sudah hilang. Mana tak pening, nak pikirkan harga macam mana nak letak kat pad yang aku jual tu nanti. Bukannya mudah rupanya nak menentukan harga. Syarat utama letak harga mestilah tidak menindas pembeli. Keduanya hendaklah competitive dengan harga pad yang sedia ada supaya peniaga lain tak rugi besar disebabkan aku. Reasonable disebabkan structure buatannya. I am a generous person. Take advantage of me, i don't mind! Hohohoho!!


Insyaallah, harganya berpatutan, siap ada pakej lagi. Kalau rasa malas nak pikir berapa banyak nak beli, ambil saja ikut pakej. Siap diskaun dah tu ^^

3 comments:

Lady of Leisure said...

kalau nak guna pad ni seorang kene ada berapa keping yer?

Mila_ibu najihah said...

lynn..yg CP yg lynn wat ni cara pelekatan kat panty tu camne ek? hehe..kurang jelas..

Lynn Nasir said...

Lady: cuba tengok harga pakej yang ditawarkan. pakej A utk testing, pakej B utk yg period tak lama dan rajin membasuh hari2, pakej C utk yg lengkap seminggu punya dan kalau org tu heavy flow. lady rajin basuh tak lepas pakai? kalau mcm tu amik le pakej B je. atau leh kurangkan atau tambah pad.


mila: kalau mila baca kat entry, lynn ada tulis "ambil dan letak terus di atas seluar dalam". tiada pelekatan :D semua lynn dah jelaskan kat entry tu.