Wednesday, May 19, 2010

FAIL JAHITAN DAN PATTERN

Aku ni bukanlah jenis yang organize sangat. Sikit-sikit tu boleh la. Setakat mop rumah pukul 1 pagi tu biasalah. Hahaha..takdelah, pukul 12 tengah malam je ^^

Ni fail tutorial jahitan dan masakan yang aku senaraikan untuk dibuat. Poket tepi tu hentam saje, untuk letak print-out patterns. Makin tebal, baru buat 50% projek dalam tu. Kalaulah 24 jam tu macam 48 jam..





Rasanya nak kena usha fail baru kat Tesco..




4 comments:

Siti said...

waaaa..rajinnye...bagusnya..suka menjahit yer?

ummufarhan said...

Salam,

Lynn, semangat betul..semoga maju jaya :)

Mila_ibu najihah said...

salam, wah..sgt organize la you.. :)

Lynn Nasir said...

siti: ha'ah..suka sangat, tp nak kena ada seru yg b'tepatan baru leh m'jahit..hoho!


ummufarhan: iyer, saya mmg sentiasa b'semangat..sampai suami pernah kata, "slow-slow la..laju sgt..". paham tak? haha..


Mila: kan ke aii b'penyakit OCD..muaahahah!