Friday, April 23, 2010

PAD DARI TUTORIAL PERCUMA

Ni yang sempat aku jahit, anto kedai untuk jahit tepi, tangkap gambar dan edit sket brightness (sebab ambil gambar waktu malam). Baru je siap ni..masih panas..haha! Tutorialnya dari internet ni haa..sangat banyak. Google je la. Aku buat kebanyakkan dari pattern tu (rasanya masih ada yang aku tak jumpa/buat) untuk test mana yang okay. Ada yang senang nak dijahit, ada yang senang nak digunting. Dah tengok gambar tentu paham apa aku cakap ni. Maaf, ni bukan pattern yang aku nak jual. Empunya patter2 ni semua kata hanya untuk home use or charity. Bukan untuk keluarkan secara komersil. Tapi suami aii kata, mana diorang tahu pun kalau kita buat. Haha..senang je dia cakap. Aku ni respek lagi hasil titik peluh mat salleh tu buat pattern bagai. Takpelah, nnti aku hybridkan semua pattern tu..baru gempak! ^^



........................................................................................................................................





......................................................................................................................................




........................................................................................................................................






......................................................................................................................................




....................................................................................................................................



The whole perspective (^o^)//

7 comments:

Marsha said...

Marvellous!!!
Good Job Lynn...:)

Lynn Nasir said...

marsha,
mcm mana holiday kat sabah? baik bah? hahaa..tangkap gambo byk2 tau :D

Marsha said...

Lynn...

Sudah sampai semenanjung smlm bah....dah upload half gambar dlm fb. Nt tgk ek....:)
Ni taip entry kat blog lama sket ni..hehehe.

Mila_ibu najihah said...

wow..exclusive je nampak bila ambik gambo gitu...
Lynn, naper compare dgn 50cent ? btw, can't wait to order mine..hehe

Mama Sohayl said...

Kenape ade duit syiling? Tak paham..Uhuhuhuhu...

sya said...

lama tak singgah sini... laptop rosak.. :)

comel2nya pad tu...
macam sayang nak guna kan... hehe

Lynn Nasir said...

Mila,
ambik gambo dari pelbagai angles supaya boleh tengok dgn jelas featuresnya. 50cents tu utk compare ketebalan pad.


zareen,
50cents tu utk compare ketebalan pad.


sya,
dah ada lappy baru kan? hohoho!
eh..jgn la syg nak pakai pulak ^^