Friday, April 9, 2010

MY CLOTH MENSTRUAL PAD

........on the making......








p/s: agak sibuk, dah ada tempahan you..owh..nak buat blog baru lagi utk barang homemade aii...sungguh la sibuk..mana nak perang ngan anak2 lg..hihi!

12 comments:

Ena said...

chaiyok2x..!!
hehehe..

helomynameisjaye said...

nuron yang wonderwoman!i sukaa ;)

MarDiah said...

anda boleh.. cloth dipes lagik punyer order... cloth wipes, etc...

Lynn Nasir said...

ena,
aja! aja! fighting!! (^o^)//


jay,
i pun suka kat nuron adlina tu..anak sapa ntah la dia tu kann..haha!


mardiah,
yer, semua tu dah saya buat dulu :)

Marsha said...

Nt ai nak jd reseller you..muahahaha....

Lynn Nasir said...

marsha,
doakanlah mesin lynn tak buat hal..maaf ye kalau jahitan itty bitty ngan pad tu mcm jalanraya tak siap..hoho!!

Marsha said...

Marsha doakan moga di permudahkan Lynn menjahit...jgn risau tau. Ala xpela....mesti comel. Lynn ni merendah diri tau...:)

Lynn Nasir said...

marsha,
thanks..terharu...thanks again (T_T)

Myluv - Sylvia said...

dh siap ke Lynn.. tak sabar nk tgk.

Lynn Nasir said...

Sylvia,

lom siap sepenuhnya la cyg oii..nnti dah siap aii bagi tau ek..huhu!

Mama Sohayl said...

Kak Lyn sayang, I'll update my order tomorrow ye..
My Ymail sudah ok..Tp I yg agak tingtong..baru balik dari Kuantan..

Luv u..
Muaxx!!

Lynn Nasir said...

zareen,

wokeh! akak pun tgh dok tunggu zareen nak kaler apa. i guess kena buat sampel yg plain color dulu then letak kat blog, kan?