Tuesday, April 13, 2010

JAWAB, JANGAN TIDAK!


UPDATE:

- Baru je semalam beli plain colors material utk cloth pad tu, dah pre-washed siang tadi. Mebe esok boleh la potong kain..harap sabar menanti ye kawan2. Hoho! Nape plain colors? Nak pelbagaikan pilihan gitu (^o^)//

- You all suka cloth pad yang macam mana agaknya? Ni penilaian terhadap produk yg sedia ada di pasaran ye..jgn tunggu produk aku dulu. Kiranya, personaliti kalian cenderung untuk memilih yang macam mana?

  • plain
  • bunga-bunga
  • kartun
  • checker (kotak-kotak)
- Sila jawab yek. Setiap seorang yang berada dalam kelompok pilihan terbanyak akan menerima sekeping Ummi's Homemade Pad secara percuma bagi pembelian pertama (layak juga dapat walau hanya beli satu pad/liner).

- Layak memilih sehingga 19 April 2010. Boleh pilih nak pad jenis apa nanti. Selamat memilih (^o^)// ~aja! aja! fighting!!

p/s: Buat masa sekarang, sila guna imaginasi untuk membayangkan rupa pad aku tu nanti. Hoho! Kepada kengkawan yang tak mau buat pilihan, takpe. Up to you :p

p/s ii: Komen atau pilihan kengkawan akan dirahsiakan dulu..tak syok la kalo tau awal2 kan? Hohoho!

5 comments:

Marsha said...

Saya suka bunga2...hehehe.
Rasa comel & nak pakai selalu...hohoho...(^_^)

Mila_ibu najihah said...

i like yg flower-flower.. eceh..ordernye blom lagi..hehe.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita nak tgk upe dia dulu..ehehehhe

sure cute je..:-D

Yati said...

Saya pilih plain.

Mama Sohayl said...

Kak Lynn,
Zareen suka plain, but bright colors..

=)