Saturday, November 21, 2009

Printed Grobaby Cloth Diapers

Owh so cool!!



If i knew Grobaby will look like this..i would've wait patiently till the local store sell it.



p/s: mama danial and eva, yes..u r right for waiting this 'baby' from mybabypitstop.com



4 comments:

jejaka anggun said...

hmmm... cute jugak. ada x utk org dewasa?

Lynn Nasir said...

hahaha...ada hati plak nak ngompol dlm cloth diaper..

mama danial and eva said...

lynn, i terpaksa tunggu ni sebab tak reti jahit macam you. kalau tak , mahu macam macam corak dah ada kat rumah ni...hahahah..printed cd's are so expensive...hehehh

Lynn Nasir said...

hehe..ni org yg reti menjahit ni pon tgh dok bz..tak sempat nak update CD jahit sendiri..ada 4 jenis printed fabrics nak try ni..alahai...bila la nak sempat jahit ni..