Thursday, October 15, 2009

My Precious Parcels 1







Last week order, semalam sampai. Yeayy!!

Parcel 1 ada barang2 utk bento. Bila segalanya dah lengkap, bleh la DH ber-bento ke pejabat. Kami berdua mmg suka makan sushi, spashly yg buat kat umah nyer. Tak sangka plak DH yg memilih makan tu suka sushi ala melayu yg aku buat. Nanti la aku upload gambo bento yg bakal ku buat. Selama ni takde pun mende2 kat atas tu, buat bekal biasa2 je. Ni nk praktis & menajamkan skil utk anak. Utk galakkan depa makan mende b'khasiat..huhu!

Btw, aku bid kat ebay. Org Malaysia yg jual, type le "bento". Selamat b'bento utkku...heheh!


4 comments:

Mila_ibu najihah said...

lynnn... share ar resepi sushi.. sy nak cuba jugak..besh nyer.. TQ

Lynn Nasir said...

bleh je, tapi mcm lambat la plak kalu nk tunggu posting kat blog ni. cuba cari kat myresipi.com

ada plenty gak la resepinye..

Mila_ibu najihah said...

yippee...da jumpa la resepi tu..tp if u cud plz share, seaweed ni kat section mana ek kat supermarket nun, berkobar nak coba nih.TQ

Lynn Nasir said...

emm...mungkin kat bahagian yg jual makanan ringan. mcm aisle yg jual keropok, asam2, etc.

payah nk jumpa yg halal..try la cari ye?