Tuesday, September 1, 2009

Lampin Kain Moden Babyland

Iyer..sgt happy sbb akhirnye mende yg aku nak dh dekat sgt nak jatuh ke tgn aku. Kalo aku dpt nnti..akan ku guna sebaik mungkin, kalo bagus aku nk beli lg..jauh tu dtg nyer...dr China taw..heheh! Mcm2 masalah timbul..tp aku tangkis aku tepis! Akhirnya..mimpi2ku takkan hanya jd mimpi lg...

Ni yg aku maksudkan:


Sebelum ni, nk kena order 50 keping. Mak oii..nak watpe aku byk2 camtu..lgpun ongkosnya ngga ada ;p tambahan plak, baik la aku test pakai dulu (kat anak2 aku laa). Nanti kalo dh terbukti ok, testimoni dr aku sendirik..maka bleh la niaga sket. Sambil bantu sapa yg memerlukan..heheh! Aku dh surveyed, mmg ramai gak yg jual brand ni. Hampir setiap hari aku chat ngan manufacturer agent CD ni, dia plak rajin je layan inquiries aku. Alhamdulillah..aku dpt la order 25 keping je utk test order. Hari ni dh bank in money, tunggu la seminggu nnti, sampai kot...

6 comments:

MOneYFinDer said...

Kak..nak tnya erm akak beli kat mana yg china nie?akak leh email ke sy tak?jin_sy2000@yahoo.com..ingat nak direct gak la

Mila_ibu najihah said...

Lynn..apa crita dgn 2 cd yg tak dapat lagi tu? and so far pakai babyland camner? plz share? sy ada 1 babbyland gak.. so far i think its really good..suka la, good absorption and not bulky.

Lynn Nasir said...

Mila,

babyland mmg bagus. trim, not bulky. cumanya..saiz dia tak berapa besar. kan diorg kata babyland leh pakai sampai anak umur 3 tahun, but auni is 2 yo, 12 kg, dah ngam2 je. kalu naik 2-3kg lg nnti mesti tak muat. that is why i sew somw more diapers for her.

my kids now using 2 inserts per pocket. utk tahan sampai 3-4jam.

u cuma ada 1 babyland? yg the rest pakai brand apa?

Lynn Nasir said...

btw, CD yg missing in action tu depa refunded dgn duit thru paypal.

Mila_ibu najihah said...

ooo..yeke..najihah da mmg pakai babyland yg max size, dia pn da 10kg, bleh la jg bertahan smpai saiz auni kot. the rest najihah pakai coolababy, yg tu pn mmg bagus. suka la 2 brand ni, xbulky, sy ada gak beli 3 CD brand xxx..sgt bulky n kejung, najihah pakai ngan seluar,mmg nmpk xlawa..hmm..

shafida said...

salam, akak, saya pun nak tahu jugak macammana akak order dari china nie...msti lebih murah kan...boleh email saya jugak tak: norshafida81@yahoo.com

saya dah beli 2 CD 3 hari lalu, tapi wat alamat ofis suami, suami plk ambik cuti..so, xbleh cuba lagilaa nie..
lambatnya...xsabau nak tengok bendanya..selalu tgk gambar ajer..
saya beli yg strapp (vetro)
1. onsert jenis bamboo
2. QQ coolerbby....

yang akak beli3 CD brand xxx yg sgt bulky dan kejung tu, brand mane...(tkt terbeli jugaklaaa)
tq akak, shareing infoo ttg nie